Trenér požárního sportu III. třídy

SDH Nové Jirny » Činnost dětí » Trenér požárního sportu III. třídy

22.4.2019, Admin

Ve dnech 27. - 28. 10. 2018 se v Hotelu Přibyslav ve městě Přibyslavi konal kurz trenéru hasičského sportu III. stupně – obecná část, který absolvovalo 52 účastníků a řádně ho ukončilo závěrečnou zkouškou. Jedním z účastníků byl David Rytíř, vedoucí mladšího družstva našeho sboru. 
K úplnému dokončení trenérského kurzu bylo nutné zúčastnit se jeho praktické části, která byla v sobotu 16. 3. 2019 a konala se v Ostravě. Prvním školitelem byl český reprezentant hasičského sportu z mistrovství světa, který všem ukázal disciplínu 100 m s překážkami. V další části seznámil trenér české reprezentace s disciplínou výstup na věž. Do třetice účastníky přivítal trenér české reprezentace Radim Juřena. Jeho úkolem bylo poradit  jak přistupovat ke svým svěřencům, předat jim své zkušenosti, tipy z čeho by se měl trénink skládat, ukázky různých cviků, včetně vyzkoušení si jich. 
Gratulujeme Davidovi za úspěšné složení trenérského kurzu a věříme, že se mu podaří využít jej, jak nejlépe to půjde a připraví naše svěřence k co největším úspěchům. Děkujeme.

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Nepřihlášený