Kroužek Mladých hasičů

SDH Nové Jirny » Činnost dětí » Kroužek Mladých hasičů

11.6.2021, Admin

Konečně jsme se dočkali zlepšení epidemiologické situace v souvislosti s COVID 19 a mohli obnovit činnost kroužku Mladých hasičů. Na lepší rozjezd jsme pořídili nové dresy a vybavení pro naše závodníky. V současné době  máme družstvo přípravky, mladších a starších žáků.
Stále nabíráme nové členy do družstev Mladých hasičů. Mladým hasičem se může stát každá holka nebo kluk od předškolního věku. Podle věku jsou MH rozděleni do kategorie přípravka (do 6 let), mladší žáci (6-11 let), starší žáci (11-15 let) a dorost (13-18 let).
V kolektivu mladých hasičů zažijí spoustu zábavy a všestranného využití. Můžou se těšit na střelbu ze vzduchovky, základy topografie, práci s buzolou a orientaci v přírodě, čtení map, základní poskytnutí první pomoci, šplh po laně
a mnoho jiného. Nejlákavější je královská disciplína - požární útok. Také letní hasičský tábor v Bílých Poličanech je velmi oblíbený. Spoustu zábavy, seznámení se s novými kamarády a cestování na různá místa soutěží je v průběhu roku opravdu mnoho.

Neváhej a pokud se i ty chceš stát Mladým hasičem, kontaktuj vedoucího mládeže:
Jan Siekel, tel. 774 902 328

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Nepřihlášený