Dorost a rok 2021

SDH Nové Jirny » Činnost dětí » Dorost a rok 2021

4.2.2022, Admin

Rok 2021 začínáme bohužel stejně jako jsme zakončili ten minulý a to covidovými restrikcemi, které velmi omezují naší činnost. Avšak ani my jsme s dorostem nezaháleli a jaro jsme naplnili tréninky požárního útoku takzvaně ,,na sucho” a trénováním fyzického bloku. Veškeré tyto schůzky jsme absolvovali venku před hasičskou zbrojnicí, abychom byli co nejméně v přímém kontaktu.
Počasí nám dlouho nepřálo a také jsme nevěděli jak to bude se závodní sezónou, přesto jsem stále trénovali na soutěže v požárním útoku. Bohužel nám na konci jara bylo sděleno, že sezóna Podlipanské ligy se bude opět odkládat z důvodu nepříznivé epidemické situace. Opět jsme tedy tréninkové dny vyplňovali fyzickými aktivitami a společnými schůzkami, i když to vzhledem ke karanténě některých dorostenců, bývalo obtížné. Občas tréninky odpadly, občas jsme se sešli ve 4 lidech, ale i přesto jsme se snažili z toho vytěžit to nejlepší.
Následovala letní pauza, ve které probíhal náš letní hasičský tábor. Na stejném místě souběžně probíhal základní výcvik hasičů, kterého se zúčastnili dva členové našeho družstva dorostu a oba ho také úspěšně dokončili.
Začátek podzimu se nesl v duchu schůzek ve zmenšených stavech z důvodu opětovně sílící epidemie COVID-19, které opět probíhaly převážně před hasičskou zbrojnicí.
Na podzimní čas nám vedení našeho sboru opět zařídilo pronájem tělocvičny na základní škole v Jirnech, kde se pravidelně v pátek scházeli mladší a starší žáci souběžně s naším dorostem.

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Nepřihlášený